Divoký losos keta steak - 1000 g

(5) 5.0 5

Kód: 178F

BonFood

Steaky z divoce žijícího lososa kety, zmraženo na moři.Steaky mají hmotnost 150-350g,dají se z balení odebírat jednotlivě. Výjimečná kvalita za výjimečnou cenu. Přímý kontrakt s rybáři. Losos je lovený v studených vodách okolo Sachalinu, Kamčatky a Kurilských ostrovů. Studená voda dodává lososovi dokonalou konzistenci nesrovnatelnou s lososem z faremních chovů.

Skladem

420 Kč včetně DPH

420 Kč/kg (s DPH)

Losos keta ( Oncorhynchus keta ) je známý pod jmény chum salmon, pacifický losos, dog salmon. Podařilo se nám uzavřít přímý kontrakt s rybáři na dodávky lososa kety pro BonFood. Tomu odpovídá i cena, bez jakýchkoliv vedlejších nákladů. Lososa nakupujeme celého, kuchaného, a bez rozmražení ho nařežeme v naší výrobně na steaky. Steaky mají hmotnost 150-350g,dají se z balení odebírat jednotlivě. 

Zajímají Vás rozdíly mezi faremním divokým lososem? Čtěte zde

Kvalita lososa je zmražením bezprostředně po výlovu zachována stejná jako při výlovu. Toto je skutečně čerstvý losos.

Je potřeba při kuchyňské přípravě respektovat odlišnost faremního a divoce žijícího lososa. Losos lovený na moři má na rozdíl  od lososa z faremního chovu méně tuku.

Steaky z lososa nechte před přípravou rozmrazit v ledničce, a potom je připravujte na rozpálené pánvi  smažením 2 minuty na každé straně a nechte minutu dojít pod pokličkou. Tak zjistíte, jak může chutnat losos. Jemné, ale pevné maso, bez přetučnělosti, charakteristické pro faremního lososa.

Upozornění:

Losos byl kuchán přímo na lodi, proto je někdy nutné steaky dočistit od vnitřností. To platí pro všechny na moři kuchané a zmrazené ryby.

 

Ve videu naleznete naprosto jednoduchý návod na přípravu:

 

 

S tímto produktem zákazníci objednávají nejčastěji...