Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Lososové špízy 400 g
1061F
Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
Složení: Atlantský losos 75% (Salmo Salar), teturovaný zelený pepř 25% (voda, zelený pepř (35%), hovězí želatina, cukr, želírující látka E401, kyselina E325, víno, sůl, extrakt z mořských řas, rostlinný extrakt.
Může obsahovat stopy: měkkýši, korýši. I přes pečlivé filetování může u ryb náhodně zůstat kost.
Příprava: před použitím výrobek rozmrazte.
Lze připravit na pánvi (6-7 minut), na grilu (4-5 minut).
Nutriční hodnoty na 100 g
Energetická hodnota |
832 kJ / 200 kcal |
Tuky |
13 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny: |
3,1 g |
Sacharidy |
2,4 g |
- z toho cukry: |
0,8 g |
Bílkoviny |
18 g |
Sůl |
0,3 g |
Bezlepková dieta | Ano |
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze