7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Ryby na grilování
Grilování ryb je v Čechách zatím taková nedoceněná disciplína, to je ale ohromná škoda.
Přitom grilovat ryby je daleko jednodušší než maso nebo kuřata.
Předností je vynikající chuť a dietní masíčko s vysokým obsahem nenasycených kyselin EPA a DHA.
Ryba, protože neobsahuje kolagen, tak při grilování nikdy nebude tuhá. Naopak je potřeba vybírat na gril tučnější ryby, aby nebyly suché. Ryby grilujeme pokud možno s kůží, nepouští tolik šťávy.
Buď je dáme do speciální mřížky nebo podložíme alobalem. Ryby před grilováním necháme vždy rozmrazit v lednici. Osolíme a okořeníme. Grilujeme krátce, pár minut po obou stranách.
Zjistíte, že grilovaná ryba je neuvěřitelně dobrá a máte k dispozici celou škálu ryb na ochutnávání.
Vybrali jsme pro vás nejvhodnější ryby na gril. Dobrou chuť.
- 1
- 2