Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr bulletinu

Chobotnice celá cca 500 g

676F

Chobotnice celá cca 500 g

Prémiová mořská chobotnice z Maroka. Ihned po výlovu šetrně zpracovaná a šokově zmrazená, aby si zachovala jemnost a typickou chuť moře. Vhodná k předvaření a následnému pečení či grilování. Skvělá volba pro gurmánské vaření doma. Produkt je vážený, přesná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti při expedici. Země původu: Maroko.

Skladem

499⁰⁰ Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

998,00 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality

Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy

V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení

Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma

V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.

Chobotnice celá cca 500 g

Připravte se na skutečný mořský zážitek! Naše celá chobotnice z Maroka (cca 500-700 g) v perfektní kvalitě: ihned po výlovu je zpracována a šokově zmrazena, aby si zachovala jemnost, chuť i strukturu. Chobotnice je vhodná na grilování, pečení, obalování, do těstovin i do salátů.


⭐ Proč si ji zamilujete:

  • Chuť moře- po odlovu zpracováná a šokově zmrazená

     

  • Prémiová kvalita

  • Univerzální použití — skvělé na gril, pečení do těstovin i salátů


🍽 Jednoduchý recept: Pečená chobotnice

Tento postup je ideální, pokud chcete, aby chobotnice byla měkká, šťavnatá a plná chuti.


Ingredience:

  • 1 celá chobotnice (cca 500-700 g)

  • 2–3 l vody

  • sůl

  • čerstvě mletý pepř (dle chuti)

  • 2–3 stroužky česneku 

  • cibule
  • bobkový list
  • olivový olej extra panenský

  • citronová šťáva 

  • čerstvá petržel

Postup:

  1. Předvaření

    • Chobotnici rozmrazte v lednici, omyjte ji. 

    • V hrnci přiveďte vodu k varu, osolte ji (asi 1 lžička soli na 1 litr vody), přidejte stroužky česneku, cibuli a bobkový list.

    • Vložte chobotnici do vroucí vody, nechte vařit asi 20-30 minut - dokud nebude měkká

  2. Pečení v troubě

    • Předehřejte troubu na 200 °C.

    • Chobotnici vyjměte z hrnce, nechte okapat.

    • Pokapejte olivovým olejem, posolte (jen jemně), přidejte čerstvě mletý pepř. 

    • Položte chobotnici do pekáčku nebo na plech vyložený pečicím papírem.

    • Pečte asi 15-20 minut.

  3. Podávání

    • Před podáváním můžete pokapat trochou citronové šťávy a posypat bylinkami (např.čerstvou petrželkou).

    • Výborně chutná s pečenými brambory, zeleninou na grilu nebo s lehkým salátem.

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Napište vlastní recenzi

Výborná

Výborná, stačí jen rozmrazit, scedit, odstranit oči, nakrájet a dusit třeba s rýží basmati, paprikou, rajčaty, cuketou a česnekem. Po 20 minutách tepelné úpravy vůbec nebyla tuhá. Doporučuji!

Od: Tomáš Dimmer | Datum: 07.09.2019 20:13


Naprosto úžasná

Už jsem pár chobotnic snědl, připravoval jsem si tedy pánvičku, abych tuhle dosmažil, ale...: stačilo ji povařit v ochucené vodě cca 50 minut, vylovit z hrnce, naporcovat, ochutnat (byla měkoučká jak dortíček) - a nebylo na pánev co dávat... :oP.
A navíc mám sklenici zajímavého tmavorudého chobotnicového vývaru...

Od: Jiří Michal Dvořák | Datum: 01.10.2023 12:59


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající

S tímto produktem zákazníci objednávají nejčastěji...