Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr bulletinu
Chobotnice celá cca 500 g
676F
Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba
Certifikovaná výrobna na zpracování ryb a masa.

mořské ryby prémiové kvality
Na moři zpracované a ihned šokově zmrazené ryby a plody moře.

vyzrálé hovězí z naší farmy
V srdci Vysočiny chováme skot, který je celoročně na pastvě.

98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“ — ověřený zákazník Heureka.cz

profesionální doručení
Mražené zboží přepravujeme pod suchým ledem. Vše perfektně zabaleno.

rodinná firma
V potravinářství je naše rodina přes 30 let. E-shop provozujeme od roku 2013.
Chobotnice celá cca 500 g
Připravte se na skutečný mořský zážitek! Naše celá chobotnice z Maroka (cca 500-700 g) v perfektní kvalitě: ihned po výlovu je zpracována a šokově zmrazena, aby si zachovala jemnost, chuť i strukturu. Chobotnice je vhodná na grilování, pečení, obalování, do těstovin i do salátů.
⭐ Proč si ji zamilujete:
-
Chuť moře- po odlovu zpracováná a šokově zmrazená
-
Prémiová kvalita
-
Univerzální použití — skvělé na gril, pečení do těstovin i salátů
🍽 Jednoduchý recept: Pečená chobotnice
Tento postup je ideální, pokud chcete, aby chobotnice byla měkká, šťavnatá a plná chuti.
Ingredience:
-
1 celá chobotnice (cca 500-700 g)
-
2–3 l vody
-
sůl
-
čerstvě mletý pepř (dle chuti)
-
2–3 stroužky česneku
- cibule
- bobkový list
-
olivový olej extra panenský
-
citronová šťáva
- čerstvá petržel
Postup:
-
Předvaření
-
Chobotnici rozmrazte v lednici, omyjte ji.
-
V hrnci přiveďte vodu k varu, osolte ji (asi 1 lžička soli na 1 litr vody), přidejte stroužky česneku, cibuli a bobkový list.
-
Vložte chobotnici do vroucí vody, nechte vařit asi 20-30 minut - dokud nebude měkká
-
-
Pečení v troubě
-
Předehřejte troubu na 200 °C.
-
Chobotnici vyjměte z hrnce, nechte okapat.
-
Pokapejte olivovým olejem, posolte (jen jemně), přidejte čerstvě mletý pepř.
-
Položte chobotnici do pekáčku nebo na plech vyložený pečicím papírem.
-
Pečte asi 15-20 minut.
-
-
Podávání
-
Před podáváním můžete pokapat trochou citronové šťávy a posypat bylinkami (např.čerstvou petrželkou).
-
Výborně chutná s pečenými brambory, zeleninou na grilu nebo s lehkým salátem.
-
Bezlepková dieta | Ano |
Výborná, stačí jen rozmrazit, scedit, odstranit oči, nakrájet a dusit třeba s rýží basmati, paprikou, rajčaty, cuketou a česnekem. Po 20 minutách tepelné úpravy vůbec nebyla tuhá. Doporučuji!
Od: Tomáš Dimmer | Datum: 07.09.2019 20:13
Už jsem pár chobotnic snědl, připravoval jsem si tedy pánvičku, abych tuhle dosmažil, ale...: stačilo ji povařit v ochucené vodě cca 50 minut, vylovit z hrnce, naporcovat, ochutnat (byla měkoučká jak dortíček) - a nebylo na pánev co dávat... :oP.
A navíc mám sklenici zajímavého tmavorudého chobotnicového vývaru...
Od: Jiří Michal Dvořák | Datum: 01.10.2023 12:59
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
S tímto produktem zákazníci objednávají nejčastěji...
Humr kanadský, předvařený, cca 450 g
549⁰⁰ Kč