Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr newsletteru

Losos celý filet bez kůže E-trim cca 1,5kg

584F

Losos celý filet bez kůže E-trim cca 1,5kg

Fileta z lososa obecného bez kůže, E trim. Nejvyšší kvalita, určeno pro sushi, sashimi nebo tatarák. Garance bezprostředního zamrazení po výlovu. Faremní chov. Země původu Norsko. Hmotnost filety cca cca 1,5 kg. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici. Více...

Skladem

899⁰⁰ Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

599,33 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výroba na ryby a maso

mořské ryby prémiové kvality

Šokově zmrazené ihned po odlovu

vyzrálé hovězí z naší farmy

Skot z pastevního chovu

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“

bezpečné doručení

Garantujeme udržení transportních teplot

rodinná firma

Na trhu jsme přes 30 let

Fileta z lososa obecného (Salmo salar, Atlantic salmon, Lachs, Blagorodnyj losos) bez kůže.
Běžně dostupná surovina na českém trhu nesplňuje naše nároky pro výrobu marinovaného lososa (gravlax), a proto si necháváme lososa dovážet přímo z Norska na zakázku. Máme tak jistotu okamžitého zamrazení po výlovu, které garantuje maximální čerstvost a zachování špičkové kvality – kvality, které je ve vnitrozemí jinak prakticky nemožné dosáhnout. Surovina pochází z kontrolovaného faremního chovu v ideálních podmínkách norských fjordů.

Ryby a výrobky z nich.

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký zdroj omega 3 nenasycených kyselin Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

excelentní

Excelentni kvalita. Mohu potvrdit.
Jen si dejte pozor na to, ze může jít o hodně velké filety. V mém případě místo kila (1,3 či 1,4), skoro dvě (1,8 Kg). A filet v plné délce se navíc nevešel do mrazaku, takže jsem musel vyndat šuplík.
Ale doporučuji. Tatarák či jen prosté plátky se sojovkou, naprosto oužasné  :)

Od: Bohumil Herwig | Datum: 07.04.2018 15:16


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající

Kvalita, na kterou se můžete spolehnout:
Losos pochází z osvědčených norských farem s ideálními podmínkami pro chov. Steaky jsou precizně zpracované, bez kostí, s dokonale čistou strukturou masa.

Zdraví na prvním místě:
Losos je bohatý na omega-3 mastné kyseliny, které podporují srdce, mozek a celkovou vitalitu.

Snadná příprava:
Stačí pár minut na pánvi nebo grilu. Díky své šťavnatosti a pevné struktuře nabízí losos steak vždy dokonalý výsledek – od rychlé večeře až po slavnostní servírování.

Jak je zpracován?
Filety jsou vyfiletovány po výlovu, okamžitě šokově zamrazeny a zabaleny.

Salmo salar – losos obecný 
Losos obecný (Salmo salar) je druh, který patří mezi nejznámější a nejcennější ryby severního Atlantiku

Ve faremním chovu v Norsku, odkud pochází většina světové produkce, se lososi chovají v obrovských mořských síťových farmách v čistých fjordech. Podmínky napodobují jejich přirozené prostředí – chladná voda, silné proudění a dostatek prostoru pro pohyb. Ryby díky tomu rostou rovnoměrně, mají pevnou strukturu masa a vysoký obsah omega-3 mastných kyselin.

Dospělý Salmo salar dorůstá běžně délky 70–100 cm, výjimečně i více. Farmovaní lososi mají životní cyklus přizpůsobený chovu – od líhnutí až po výlov žijí obvykle 18–24 měsíců.

Čerstvost uzamčená mrazem

Profesionálně zmrazené maso a ryby si uchovávají svou kvalitu díky technologii šokového zmrazení, která probíhá při extrémně nízkých teplotách v řádu minut. Tím se okamžitě zastaví všechny biologické procesy – nedochází k degradaci nutričních hodnot ani k poškození buněčné struktury.

Na rozdíl od pomalého zmrazení v domácích podmínkách, které vytváří velké ledové krystaly a poškozuje tkáně, šokově zmrazené potraviny po rozmrazení vypadají, chutnají i voní jako čerstvé.

Jde o moderní, bezpečný a maximálně šetrný způsob, jak uchovat suroviny přesně v okamžiku, kdy jsou nejčerstvější.

Díky přepravě v boxech se suchým ledem dorazí vše bezpečně a v dokonalé kvalitě.
To Vám s jistotou garantujeme.

S tímto produktem zákazníci objednávají nejčastěji...