Vaše spokojenost je naše vizitka

P
Pavel Š.
Facebook

" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "


M
Miroslav S.
Facebook

" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "


D
Dana

" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "

Odběr newsletteru

Treska obecná filety (150g-250g) Nutaaq 1000g

616F

Treska obecná filety (150g-250g) Nutaaq 1000g

Filety z tresky obecné v kvalitě Nutaaq®, balení 1 kg obsahuje filety o velikosti 150g-250g, zmrazené přímo na moři bezprostředně po vylovení. Země původu: Grónsko. Jemné maso tresky se odlupuje v typických vrstvách, má máslovou chuť a vysoký obsah omega-3. Treska Nutaaq® představuje skutečně jedinečný kulinářský zážitek.Produkt je vážený, přesná cena bude upravena podle skutečné hmotnosti při expedici. Více...

12 je skladem

699⁰⁰ Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

699,00 Kč/kg (s DPH)

Potřebujete poradit?

+420 776 223 942

Pracovní dny 8–16 hod.

bonfood@bonfood.cz

Odpovídáme do 24 hodin

Ověřeno zákazníky, zlatá pečeť Heureka.cz

Kvalita ověřená zákazníky

česká výroba

Certifikovaná výroba na ryby a maso

mořské ryby prémiové kvality

Šokově zmrazené ihned po odlovu

vyzrálé hovězí z naší farmy

Skot z pastevního chovu

98 % zákazníků doporučuje

„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“

bezpečné doručení

Garantujeme udržení transportních teplot

rodinná firma

Na trhu jsme přes 30 let

 Ukázka z lovu a zpracování tresky Nutaaq

 

Vyšetření ABVT (ke stažení zde)

- vyšetření na celkové těkavé dusíkaté báze, které vznikají při rozpadu bílkovin

Normy

Sebastes spp. - rod sebastes - okouni 25mg/100g

Pleuronectidae - platýsovití ( s výjimkou platýze Hippoglossus) 30mg/100g

Salmo salar - losos , Merluciidae - štikozubcovití , Gadidae - treskovité ryby 35mg/100g

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký zdroj omega 3 nenasycených kyselin Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

Vynikající

Vynikající ryba,chutná celé naší rodině,je hotová během chvíle. Doporučuji!!!

Od: Ivana Pustková | Datum: 12.01.2020 18:56


Luxus

Nejlepší rybu jakou jsem jedla zakoupenou v ČR. Syn ryby moc nejí, ale tato treska byla luxus. Všem doporučuji. Cena je určitě o dost vyšší, ale také kvalita je o 300% CHUTNĚJŠÍ. Nikde jinde už mořské ryby kupovat nebudu.

Od: Daniela Sedláková | Datum: 29.06.2020 8:28


Božská

Nejlepší treska, vlastně ryba vůbec. Jemné maso, rybina není skoro vůbec cítit ( na to jsem citlivá), v jedné filete max. 3 menší kosti. V troubě na papíře a na másle při 180C, 15 minut. I za vyšší cenu bude patřit často na náš talíř!!

Od: Šárka Fialová | Datum: 18.01.2022 19:37


Super

Většinu ryb nejím, ani jiné tresky mi nechutnají, ale tahle je super. Pevné maso, není cítit rybinou.

Od: Radka Mrskočová | Datum: 04.06.2024 13:53


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající

Treska obecná Nutaaq® – špičková kvalita z čistých vod severního Atlantiku
Treska obecná (Gadus morhua, Atlantic cod, Kabeljau) v kvalitě Nutaaq® je v Česku naprostou novinkou. Tento unikátní koncept kombinuje šetrný a ekologický lov s mimořádně rychlým zpracováním, díky čemuž se k vám dostává ryba s kvalitou, jakou jinde nenajdete.

Co dělá Nutaaq® výjimečným?

  • Zmražení do 2 hodin od ulovení – maso si uchovává přirozenou chuť, jasně bílou barvu a jemnou strukturu.
  • Šetrný rybolov – tresky jsou loveny pouze od dubna do září, do přirozeně umístěných sítí, do kterých ryby vplouvají samy. Menší kusy (pod 40 cm) jsou vraceny zpět do moře.
  • Ekologický přístup – rybolov je selektivní a šetrný k mořskému ekosystému.
  • Ruční kontrola a opracování filetů – každý filet je pečlivě ořezaný a zkontrolovaný.
  • Zpracování bez kompromisů
    V našem českém závodě balíme filety bez rozmražení. Treska si uchovává maximální kvalitu – od moře až po váš talíř.

Proč si vybrat tresku Nutaaq®?

  • vysoký obsah omega-3 nenasycených mastných kyselin
  • jemná máslová chuť, pevná a šťavnatá konzistence
  • garance původu a udržitelného lovu
  • přímá cesta od rybářů k vám, bez zbytečných mezičlánků

Gadus morhua – treska obecná patří k nejkvalitnějším mořským rybám na světě. Loví se v chladných, mimořádně čistých severoatlantických vodách, kde získává svou charakteristickou pevnou strukturu a jemně nasládlou, čistou chuť. Díky nízkému obsahu tuku a vysokému podílu bílkovin je treska obecná oblíbenou volbou pro zdravé a lehké vaření.

Typická je její sněhobílá svalovina, která si i po tepelné úpravě zachovává křehkost a šťavnatost. Skvěle se hodí na pečení, grilování, dušení i přípravu tradičních receptů, jako je fish & chips nebo pošírované filety na másle a bylinkách.

Treska obecná je ceněná nejen pro svou chuť, ale také pro vysokou kvalitu masa, minimální výskyt kostí a vynikající nutriční hodnoty – je bohatá na bílkoviny, omega-3 mastné kyseliny, vitamíny skupiny B a minerály důležité pro správné fungování organismu.

Citronová omáčka k rybě – rychlá a lehká

Ingredience (na 4 porce):

50 g másla
1 menší cibulka nebo šalotka
100 ml bílého vína (nebo zeleninového vývaru)
150 ml smetany na vaření
šťáva z ½ citronu (můžete doplnit i nastrouhanou kůru)
sůl, bílý pepř
pár lístků čerstvé petrželky nebo kopru


Postup:

Na másle nechte zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku/šalotku.
Přilijte bílé víno (nebo vývar) a nechte krátce povařit, dokud se tekutina mírně nezredukuje.
Vmíchejte smetanu, osolte, opepřete a nechte chvíli zhoustnout.
Na závěr přidejte citronovou šťávu a případně trochu citronové kůry.
Krátce provařte a před podáváním posypte nasekanou petrželkou nebo koprem.
👉 Výsledkem je jemná, krémová a svěží omáčka, která podtrhne chuť tresky, aniž by ji přebila.

Čerstvost uzamčená mrazem

Profesionálně zmrazené maso a ryby si uchovávají svou kvalitu díky technologii šokového zmrazení, která probíhá při extrémně nízkých teplotách v řádu minut. Tím se okamžitě zastaví všechny biologické procesy – nedochází k degradaci nutričních hodnot ani k poškození buněčné struktury.

Na rozdíl od pomalého zmrazení v domácích podmínkách, které vytváří velké ledové krystaly a poškozuje tkáně, šokově zmrazené potraviny po rozmrazení vypadají, chutnají i voní jako čerstvé.

Jde o moderní, bezpečný a maximálně šetrný způsob, jak uchovat suroviny přesně v okamžiku, kdy jsou nejčerstvější.

Díky přepravě v boxech se suchým ledem dorazí vše bezpečně a v dokonalé kvalitě.
To Vám s jistotou garantujeme.

S tímto produktem zákazníci objednávají nejčastěji...