Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Rychlý výběr
Odběr newsletteru
Cibulové kroužky v pivním těstíčku 1000 g
758F
Kvalita ověřená zákazníky
česká výroba
Certifikovaná výroba na ryby a maso
mořské ryby prémiové kvality
Šokově zmrazené ihned po odlovu
vyzrálé hovězí z naší farmy
Skot z pastevního chovu
98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“
bezpečné doručení
Garantujeme udržení transportních teplot
rodinná firma
Na trhu jsme přes 30 let
Předsmažené rychle zmrazené cibulové kroužky v pivním těstíčku.
Složení: Obal (39%) (voda, pšeničná mouka, sůl, kvasnice, rýžová mouka, modifikovaný kukuřičný škrob, cibule prášek, kukuřičná mouka, cukr, dextróza, zahušťovadlo:guma guar, xanthan, koření). cibule 36%, slunečnicový olej (14%), pivo 11% (voda, slad (ječmen), kukuřice, chmel).
Nutriční hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 790 kJ / 189 kcal
Tuky 8,1 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,9 g
Sacharidy 23,8 g
- z toho cukry: 5,1 g
Bílkoviny 3,2 g
Sůl 0,75 g
Fritéza: smažte 2:30 min. při 175 °C. Nepřesmažte. Smažte dozlatova.
Trouba: pečte 10-12 min. při 200 °C. V polovině pečící doby produkt obraťte.
Výrobek obsahuje alergen- pšeničnou mouku- gluken.
Kroužky byly moc dobré, jen se mi stávalo, že při kousnutí vyjela celá cibule a spalila mi pusu, ale možná byl problém někde u mojí přípravy.
Od: Aneta Habětínková | Datum: 23.08.2020 11:28
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze