7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Treska tmavá filet 1 kg

6F

Treska tmavá filet 1 kg

Treska tmavá filet / Pollachius virens, balení 1 kg, zmraženo na moři bezprostředně po vylovení. Země původu Island. Ocasní části z mohutných filet z tresky tmavé, výjimečně pevná struktura. Treska tmavá je originální surovina pro výrobu fish & chips.

není skladem

399 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

399 Kč/kg (s DPH)

Treska tmavá filety (Pollachius virensis, Saithe, Seelachs, Saida) na moři zamraženo. Vynikající filé, u nás příliš neobchodované, vzhledem k vyšší ceně supermarkety dávají přednost o něco levnější tresce aljašské. Treska tmavá má výrazně pevnou konzistenci masa, výborná chuť. Jeden ze tří nejprodávanějších druhů ryb na světě (treska aljašská, obecná a tmavá). Hluboce zamrazené baleno a kontrolováno v našem závodě v Čechách.

Ryby a výrobky z nich

Maso tresky tmavé je výjimečně pevné, používá se jako surovina při výrobě fish and chips.

Je ideální k obalování, pečení, smažení, ale i s omáčkami. Filety nerozmrazujte, pouze v případě obalování nechte v pokojové teplotě až povrch filety zvlhne.

Náš tip:

Nechte filety z tresky cca 15 minut v pokojové teplotě (nerozmražujte), osolte a obalte v těstíčku s kypřicím práškem, smažte ve fritéze při 160°C cca 5 minut.

Specifikace produktů
Bezlepková dieta Ano
Vysoký zdroj omega 3 nenasycených kyselin Ano
Vysoký obsah živočišných bílkovin Ano
Vhodné pro redukční dietu Ano
Napište vlastní recenzi

První ochutnávka

První ochutnávka Vašeho produktu, musím teda říct, že neskutečně dobrý, jako člověk co běžně ryby nejí, jsem k obědu zhltnul dva filety na posezení, maso krásně tuhé, žádná voda,opravdu dobrý oběd.

Od: Zdeněk Pešek | Datum: 30.03.2019 12:20


Vynikající a bez kostí

Velká spokojenost !! Měli jsme ji na přírodno, jen sůl, pepř a obalená v mouce a opravdu špičkově čistá chuť, maso krásně pevné, bez vody. A jako velikánský bonus k tomu, že ve třech porcích, které jsme včera snědli, nebyla ani jedna kostička.

Od: Iva Rudá | Datum: 10.11.2019 16:40


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající

S tímto produktem zákazníci objednávají nejčastěji...

Aljašská treska filé i pro děti 4 x 100 g

139 Kč

Po slevě: 75 Kč

- 46 %