7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Hovězí maso a steaky na grilování

Vybrat steak na gril je věda. A někdy i loterie. Ne každý kus hovězího se na grilování hodí, ne každý steak, který pořídíte, je dostatečně vyzrálý. Chcete jistotu, že si pochutnáte? Naše steak filozofie je jednoduchá. Necháváme hovězí zrát tak dlouho, dokud není „tak akorát“ na gril. Dřív vám ho prostě nepošleme. 

Jaké hovězí na gril máme aktuálně v nabídce?

  • Rib eye steak, Top blade steak, steaky z roštěnce. Maso je z  vlastního chovu na Vysočině. Plemeno Limousine má narůžovělé a křehké maso, na steaky vynikající.
  • Irské flank steaky. Maso bereme od prověřeného dodavatele. Jak jinak, z Irska, plemeno Aberdeen Angus.

Hovězí na gril v otázkách a odpovědích

Říká se, že mražené hovězí je na gril nevhodné, protože rozmrazením vyteče většina šťávy a steaky jsou suché. Jak to tedy je?
Běžné mražení (třeba doma v mrazáku) může maso znehodnotit, hlavně čerstvé. My hovězí mrazíme tekutým dusíkem v okamžiku, kdy je vyzrálé a má nejméně vody – zmražením tak nedojde k vytvoření krystalů ledu a potrhání svaloviny. Když zmražený steak necháte povolit, nepoznáte rozdíl proti chlazenému. Ani chuťově, maso je křehké a šťavnaté.

Mám za sebou pár pokusů s grilováním hovězího, vždycky ale bylo jako podešev. Co dělám špatně? 
Špatně pravděpodobně neděláte nic. Tuhý steak téměř vždycky znamená použití nevyzrálého (čerstvého) masa. U hovězího neplatí čím čerstvější, tím lepší, potřebuje pár týdnů zrát. Jenže jestli je vyzrálé nebo čerstvé, to na balíčku v supermarketu nepoznáte. My za vyzrálost „na gril“ ručíme.

Všechny produkty vám doručíme v libovolném množství až k vám domů. Zavážíme plošně celou republiku, v košíku se vám zobrazí dny, na kdy si můžete objednat pro vaše PSČ.

Základní recept na hovězí na grilu
Večer před grilováním dejte maso povolit do lednice, nakládat je není třeba. Pozor – hovězí na gril se zásadně nenaklepává. Samotná příprava je rychlá a jednoduchá. Steak osolte, opepřete a krátce pečte z obou stran na rozpáleném grilu. To je vše, dobrou chuť!

Maso na hamburger 2 x 130 g

105 Kč

Po slevě: 89 Kč

- 15 %

Angus flank steak celý 1 ks - 0,6 kg

320 Kč

Po slevě: 249 Kč

- 22 %