7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Losos se špenátem
Losos podávaný se špenátem.
- 4 porce lososa po 100g
- sůl a pepř
- 8,0 g másla
- stočená kolečka citronu na ozdobení
- dušený špenát
- 300g špenátu, nakrájeného na drobno
- 4 jarní cibule, nakrájené na kolečka
- 1/2 stroužku utřeného česneku
- 2 polévková lžíce citronové šťávy
- 1/2 kávová lžička hrubší (kremžské) hořčice
Plátky lososa osolíme, opepříme a lehce potřeme máslem.
5-6 minut je po obou stranách grilujeme ve vzdálenosti 7 cm pod horkým grilem,nebo pečeme 15-20 minut v troubě na 160 °C .
Mezitím připravíme špenát: na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek a za stálého mícháni osmahneme. Přidáme citronovou šťávu, hořčici, špenát a dusíme ještě asi 8 minut. Podle chuti osolíme a opepříme.
Lososa ozdobíme stočenými plátky citronu a podáváme spolu se špenátem.