7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Losos se špenátem

Losos podávaný se špenátem.

  • 4 porce lososa po 100g
  • sůl a pepř
  • 8,0 g másla
  • stočená kolečka citronu na ozdobení
  • dušený špenát
  • 300g špenátu, nakrájeného na drobno
  • 4 jarní cibule, nakrájené na kolečka
  • 1/2 stroužku utřeného česneku
  • 2 polévková lžíce citronové šťávy
  • 1/2 kávová lžička hrubší (kremžské) hořčice

Plátky lososa osolíme, opepříme a lehce potřeme máslem.

5-6 minut je po obou stranách grilujeme ve vzdálenosti 7 cm pod horkým grilem,nebo pečeme 15-20 minut v troubě na 160 °C .

Mezitím připravíme špenát: na pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibuli, česnek a za stálého mícháni osmahneme. Přidáme citronovou šťávu, hořčici, špenát a dusíme ještě asi 8 minut. Podle chuti osolíme a opepříme.

Lososa ozdobíme stočenými plátky citronu a podáváme spolu se špenátem.