7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Výběrová káva
Nabízíme Vám výběrovou kávu z rodinné brněnské pražírny Fifty espresso, se kterou jsme navázali spolupráci v návaznosti na otevření našeho bistra v Horkách.
Hledali jsme jedinečnou kvalitní kávu s výraznou jemnou chutí, a to přesně Fifty espresso splňuje.
Příběh kávy Fifty espresso
Výběrovou kávu už si nemusíte užívat pouze v podobě filtru nebo espressa v kavárně. Fifty espresso míchají ze 2 druhů kávy vždy tak, aby naplňovalo ideály hutného a sladkého kafe, které vás zaručeně probere. Chuťový profil je orientován směrem k holandskému kakau, hořké čokoládě a kakaovým nibsům. Aktuálně se skládá z:
50% Brazílie Fazenda California, pulped natural zpracování, region Norte Pioneiro
50% Nikaragua La Estrella, promyté zpracování, region Nueva Segovia
Pro upražení této kávy používají pražičku Loring S15 Falcon, která využívá jako hlavní zdroj šíření tepelné energie konvekci, tedy horký vzduch. Umožňuje jim to velmi precizně pracovat s chuťovými nuancemi této kávy a také vyzdvihnout sladkost a tělo.
A jak na přípravu?
V automatickém kávovaru doporučují následující nastavení:
maximální teplota vody
v případě že váš stroj umožnuje nastavit velikost dávky (intenzitu) kávy, zvolte 80%
hrubost mletí zvolte na 2. nejjemnější stupeň
velikost výsledného espressa nastavte mezi 40-45 ml na 1 espresso a 80-90 ml na 2 espressa
vždy připravujte ideálně dvojité espresso, tedy 80-90 ml najednou
klíčem k chutnému espressu z automatu je více než pravidelné čištění kávových cest
pokud váš stroj umožňuje vyjmutí presovací jednotky, vyjměte ji a omyjte teplou vodou každé 2 dny
tabletami stroj čistěte 2x častěji než udává výrobce
používejte výhradně přefiltrovanou vodu (BWT, Brita, Peak Water...)
Pro přípravu v „pákovém“ espresso stroji se osvědčil následující recept:
17 g čerstvě pomleté kávy
první kapky nápoje se začaly objevovat po 8 vteřinách od zahájení extrakce
hmostnost výsledného dvojitého espressa byla 42 g
doba extrakce 26 vteřin
tlak 9 barů
teplota vody 93 °C
filtrací upravená voda
Výsledná hmotnost espressa je vždy klíčová. Čas je pouze orientační, ale neměl by být kratší jak 25 a delší jak 30 vtěřin.
Pro přípravu espressa vždy používejte kávu nejdříve 10 dnů od data pražení. Předejdete tím nechtěným kyselým a hořkým tónům v chuti.
Minimální cena objednávky je 500 Kč.