7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Treska po florentsku

Ochucená ryba v sýrové omáčce pečená ve špenátu.

Na 4 porce potřebujeme:
 
  • 4 větší plátky tresky
  • šťáva z ½ citronu
  • sůl, pepř
  • 45g másla
  • 45g hladké mouky
  • 450ml mléka
  • 750g špenátu
  • 30g strouhaného parmezánu
  • Rozpečený chléb s příchutí citronu při podávání
Plátky tresky pokapeme citronem, osolíme a opepříme. Přeložíme je napůl a odložíme stranou.
 
V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme mouku a za stálého míchání připravíme světlou jíšku. Zaléváme mlékem a vaříme do zhoustnutí. Podle chuti osolíme a opepříme.

Opereme špenát a dáme jej do hrnce pouze s vodou, která na něm ulpěla. Špenát 2 minuty ovaříme, až listy povadnou, potom jej necháme okapat.
 
K vařenému špenátu přimícháme polovinu omáčky a lžící směs přemístíme na mělkou, žáruvzdornou mísu. Na ní vyrovnáme porce ryby, zalijeme zbývající omáčkou a posypeme sýrem. Pečeme 30 - 40min v předehřáté troubě při 200°C.
 
Upečenou rybu podáváme horkou s rozpečeným chlebem s příchutí citronu.