7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Treska po mlynářsku

Treska na másle s petrželovou natí a citrónem.

Na 4 porce potřebujeme:
 
  • 60g hladké mouky
  • sůl, pepř
  • 8 filetů z tresky
  • 100g másla
  • 1 polévková lžíce
  • nasekané petrželové natě
  • šťáva z ½ citronu
  • stočená kolečka citronu a snítky
  • petrželové natě na ozdobení
Na talíř nasypeme mouku, osolíme ji a opepříme. Porce ryby v ní obalíme, přebytečnou mouku oklepeme.
 
Na velké pánvi rozehřejeme polovinu másla. Když začne pěnit, přidáme porce ryby a z každé strany je dobře opečeme. Je důležité, aby se dobře propekly. Po opečení je uchováme v teple.
 
Pánev vytřeme papírovými ubrousky. Zbylé máslo zprudka zahříváme, až začne zlátnout. Přimícháme petrželovou nať, citronovou šťávu a směsí přelijeme ryby. Ihned podáváme, zdobíme stočenými kolečky citronu a petrželovou natí.