7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás
1. Certifikovaný výrobce s tradicí
Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.
2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz
98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.
3. Přímo od výrobce až k Vám
Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.
4. Garance prémiové kvality
Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.
Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).
5. Nabídka zboží, kde si každý najde své
Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře
Hovězí, vepřové a kuřecí maso
Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů
Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet
6. Hovězí TOP kvality
Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.
Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.
Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.
7 + 1. A konečně
Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.
Štítky
Odběr bulletinu
Wagyu
Wagyu je hovězí maso z původně japonského plemene Wagyu. Wagyu znamená v překladu japonský skot. Někdy dochází ke splynutí nebo záměně názvu s Kobe. Kobe je varianta wagyu, Tajima Gyu, šlechtěná a chovaná podle přísných standardů v provincii Hyogo, hlavní město provincie je Kobe, odtud pochází název.
Wagyu se vyznačuje extrémním množstvím tuků, velmi výrazným mramorováním. Z toho plyne jemnost masa a delikátní chuť. Tyto vlastnosti se přenášejí samořejmě i křížením, takže i kříženci vykazují odlišnou kvalitu masa než má běžné hovězí.
To s sebou samozřejmě nese i opačný problém. Většina wagyu pochází z kříženců, kříží se hlavně s aberdeen angusem, ten je taky černý a má výrazné mramorování. Je velmi obtížné zjistit, jaký vlastně je podíl krve wagyou a anguse. Pro dodavatele je samozřejmě výhodné prodávat křížence, a to nejen v první generaci. Zákazník tak může platit vysokou cenu místo za wagyu za křížence, čili výrazně nižší kvalitu za stejné peníze.
Aby se tomu zabránilo, a zákazník se mohl lépe orientovat, existuje třídění wagyu, podle mramorování, barvy, jemnosti.
Je japonská a americká stupnice, pro zjednodušení se používá stupnice A1- A5, kdy A1 je nejnižší kvalita, A5 nejvyšší, Japonci uvnitř kvality A rozlišují další stupnici od 8 do 12.
Kvalitu od A3 nahoru dosahují při správném skorování jen čistokrevné kusy wagyu.
Abychom to celé zjednodušili pro Vás i pro nás, nabízíme jen nejvyšší kvalitu A5.
Minimální cena objednávky je 500 Kč.