Vaše spokojenost je naše vizitka
" Nakupují asi 4 roky. Asi tak 10 objednávek a vždy spokojenost. Různé ryby, hovězí a párkrát to sous vide. Španělský ptáček sous vide byl naprosto excelentní. "
" Už nějaký rok nakupuji ryby výhradně u Bonfood. Před lety na FB byla reklama a následná diskuze, kde Bondood psal, že kdo nemá rád ryby, tak je pro něj ideální mahi-mahi. I já jsem si negativně přisadil na této diskuzi. Nicméně jsem si objednal a je to naprostá pecka. Následně jsem se na diskuzi Bonfoodu omluvil a od té doby jsem asi 5let jejich věrným zákazníkem. Každý se může mýlit. Přeji Bonfoodu spoustu spokojených zákazníků, děláte to dobře. "
" Skvělý shop, ochota a vstřícnost, která je dnes vzácná. Ceny přiměřené, oceňuji občasné slevy. Jediná nevýhoda - chybí nabídka půl kg balení. "
Odběr newsletteru
Losos obecný steak bez kůže E-trim cca 150g
1246F
Kvalita ověřená zákazníky
česká výroba
Certifikovaná výroba na ryby a maso
mořské ryby prémiové kvality
Šokově zmrazené ihned po odlovu
vyzrálé hovězí z naší farmy
Skot z pastevního chovu
98 % zákazníků doporučuje
„Skvělé ryby, vždy perfektně zabalené.“
bezpečné doručení
Garantujeme udržení transportních teplot
rodinná firma
Na trhu jsme přes 30 let
Losos obecný (Salmo salar) patří mezi nejceněnější mořské ryby díky své jemné chuti, vysokému obsahu zdravých tuků a dokonalé struktuře masa. Tento prémiový steak bez kůže, zpracovaný do kvality E-trim, splňuje nejvyšší standardy gastronomie – je dokonale odblaněný, bez kostí a připravený k okamžitému použití.
Losos je okamžitě šokově zamražen po výlovu, čímž si zachovává přirozenou barvu, chuť i výživové hodnoty. Díky tomu je ideální pro sushi, sashimi nebo tatarák, ale také pro pečení či grilování v domácí kuchyni.
✔ Nejvyšší kvalita – E-trim (zcela bez kůže a kostí)
✔ Okamžité zamrazení po výlovu
✔ Vhodné pro sushi, sashimi i tatarák
✔ Faremní chov – původ Norsko
✔ Hmotnost: cca 150 g
| Bezlepková dieta | Ano |
| Vysoký zdroj omega 3 nenasycených kyselin | Ano |
| Vysoký obsah živočišných bílkovin | Ano |
- Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze