7 + 1 důvodů proč nakupovat u nás

1. Certifikovaný výrobce s tradicí

Již přes 20 let máme vlastní výrobnu pro zpracování ryb a masa v Havlíčkově Brodě.

2. Recenze zákazníků na www.heureka.cz

98 % zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

3. Přímo od výrobce až k Vám

Zboží dodáváme domů nebo do práce na každé místo v republice.

4. Garance prémiové kvality

Osobně vyrábíme spolu se zaměstnanci každý produkt – garantujeme špičkovou kvalitu u všech výrobků.

Ryby jsou mraženy přímo na moři (v případě faremně chovaných bezprostředně po vylovení).

5. Nabídka zboží, kde si každý najde své

Mražené ryby – zmražené čerstvé s přirozenou chutí a vůni moře

Hovězí, vepřové a kuřecí maso

Paštiky a konzervy – podle receptur starých mistrů

Zmrzliny – poctivé zmrzliny podle italských receptur, gelato a sorbet

6. Hovězí TOP kvality

Hovězí maso necháváme vyzrát minimálně 21 dní.

Jasně rozlišujeme maso z dovozu a z českých farem.

Hovězí označené jako české pochází z naší farmy na Vysočině, kde je skot celoročně venku.

7 + 1. A konečně

Vše, co vyrábíme, vyrábíme rádi a s láskou.

Odběr bulletinu

Tomahawk Angus 1200 - 1500 g

640F

Tomahawk Angus 1200 - 1500 g

Pověstný texaský long bone rib eye steak nebo také tomahawk steak je hovězí steak z vysokého roštěnce s kostí. V balení je 1 kus o přibližné hmotnosti 1200 g a více. Produkt je vážený, konečná cena bude dopočítána podle skutečné hmotnosti při expedici.

není skladem

1 499 Kč včetně DPH

Za nákup tohoto zboží získáte 1 bod.

1 249,17 Kč/kg (s DPH)

Luxusní steak z vyokého roštěnce. Vzhledem ke své hmotnosti je minimálně pro dvě osoby.

Maso jsme před šokovým zmrazením nechali zrát ve vakuu několik týdnů při teplotě 1 °C. Ručíme Vám za výsledek, zapomeňte na čarování okolo steaků, 90% z výsledku závisí na kvalitě masa. Pokud koupíte neodleželé, nevyzrálé maso, nebo maso z části hovězího, které se nehodí na steaky, můžete dělat, cokoliv chcete, ale výsledek bude žalostný. Jediné, co se po Vás požaduje, je správně rozpálit pánev.

Maso při zrání ztrácí velké množství vody, při zmražení nedochází ke snížení kvality. Pokud zmrazíme vyzrálé maso dusíkem, po rozmražení ho nepoznáte od chlazeného.

Zmražení dusíkem nám umožňuje zastavit proces zrání v optimální chvíli a uchovat kvalitu po dlouhou dobu.

Zákazník má tak pohotově maso na grilování po dobu několika měsíců v neměnné kvalitě, stačí den před grilováním maso vyndat z mrazáku.

Maso nechte přes noc povolit v sáčku v lednici a před kuchyňskou úpravou ho vyndejte z lednice a nechte ho odležet aspoň 30 minut v pokojové teplotě.

Maso je z Irska, plemeno Aberdeen Angus, volek nebo mladý býk.

Napište vlastní recenzi

Pořádný kus flákoty

Opravdu pořádný kus flákoty pro skutečné gurmány, která opravdu stojí za to. Připrava v kotlovém grilu reverzním způsobem, 35 min. nepřímo a pak 2-3 min. z každé strany přímo. Škoda, že nejdou vkládat fotky:-)

Od: Marek Svoboda | Datum: 10.07.2019 10:45


dnes ochutnáno

Nevydrželi jsme do jara na gril, a provedli způsobem pánev/trouba. S použitím bezdrátu Meater naprosto dokonalá záležitost - doporučuju všem milovníkům stejků...
Jarda

Od: Jaroslav Vraj | Datum: 06.02.2021 11:50


Lahůdka

Udělali jsme to na grilu už minulé léto. Nejdříve zprudka opekli a pak nepřímo přes teploměr na medium rare. Naprostá delikatesa. Už jsem koupil další. Těším se na zahájení grilování sezóny.

Od: Lukáš Václavík | Datum: 30.03.2021 19:09


Dokonalý kus masa

Skvělý gurmánský zážitek. Na grilu při 150° nepřímo do teploty 48°, pak napřímo do 54°...masakr.

Od: Vít Vaněk | Datum: 28.06.2021 13:10


  • Pouze registrovaní uživatelé mohou psát recenze
  • Špatný
  • Vynikající

S tímto produktem zákazníci objednávají nejčastěji...

Angus flank steak celý 1 ks - 0,6 kg

320 Kč

Po slevě: 249 Kč

- 22 %